Glem den
irriterende
ventetid

Vores printere giver dig knivskarpe resultater – lynhurtigt.

5% rabat
her*
*Underlagt gældende vilkår og betingelser

Glem alt om manualer

Vores printere har et intuitivt betjeningspanel, der gør alting nemt.

5% rabat
her*
*Underlagt gældende vilkår og betingelser

Glem alt om
tårnhøje
driftsomkostninger

Vores printeres samlede ejeromkostninger er blandt de laveste på markedet.

5% rabat
her*
*Underlagt gældende vilkår og betingelser

Vi præsenterer verdens mindst krævende alt-i-én-printere til A3. Vi præsenterer verdens mindst krævende A3-printere – og giver dig 5% rabat*.


Hvor var vi? Nå, ja... Bare glem din printer! For når den fungerer rigtig godt, er det præcis det, du kan gøre. Vores alt-i-én-printere til A3 er designet til at være ultraeffektive og intuitive, så du kan fokusere på din forretning. Og hvad angår medarbejderne, er alle selvfølgelig forskellige. Printerne er derfor spækket med smarte funktioner, som kan tilpasses til hver enkelt brugers individuelle behov. Få et hurtigt tilbud Få et hurtigt tilbud

Hastighed

Ventetid?
Hvilken ventetid?


Uanset om du skal udskrive et enkelt ark eller en stor stak dokumenter, giver vores printere dig knivskarpe resultater – lynhurtigt. Du kan ovenikøbet udskrive og dele dokumenter fra din mobiltelefon når som helst og hvor som helst – så du kan glemme alt om printkøer.
Enkelhed

Intuitive løsninger
glem manualer


Vores printere har et intuitivt betjeningspanel, der tilpasser sig til DINE behov og gør alting nemmere. Hjælpsomme apps bliver tilgængelige ved et tryk på et ikon, og fejlfinding sørger for øjeblikkelig problemløsning. Farvel manualer. Farvel nedetid.
Effektivitet

Glem tårnhøje driftsomkostninger


Du vil hurtigt tage kvalitet og brugervenlighed for givet. Og hvad angår driftsomkostninger, får du ingen ubehagelige overraskelser. De samlede ejeromkostninger for vores printere er blandt de laveste på markedet, og energiforbruget er minimalt. Så de hjælper dig både med at reducere omkostninger og CO2-udledning.
Ønsker du at glemme din printer og fokusere på forretningen?

Kontakt os.
5%
rabat her* med Ricoh
Fortrolighedspolitik
Vilkår og betingelser: Ved køb af MP C3004(A)SP, MP C3504(A)SP, MP C4504(A)SP, MP C5504(A)SP, MP C6004SP eller MP C6503, MP C8003 får du 5% rabat på selve maskinen. Ricoh forbeholder sig retten til når som helst at annullere eller ændre dette tilbud. Tilbuddet afhænger af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre tilbud eller særpriser. Tilbuddet gives af Ricoh Danmark A/S og gælder for nye kontrakter til virksomheder baseret i Danmark med levering i Danmark.

Der er mange ting, vores alt-i-én-printere til A3 vil hjælpe dig med at glemme.


Glem ensidighed


Med duplexscanning og -print ved svimlende hastigheder skal du ikke længere bruge tid på at håndtere dokumenter to gange. Du kan også glemme papirspild.

Glem middelmådighed


Vores alt-i-én-printere bruger tonerteknologi med samme høje opløsning, som du finder i vores digitale produktionsprintere. For kun det bedste er godt nok.

Glem afbrydelser


Vi ved, at toner har en tendens til at løbe tør, når man har allermest travlt. Vores maskiner har indikatorer, som straks gør det muligt at kontrollere niveauet – og tonerpatronerne kan nemt udskiftes i farten, så du undgår nedetid.

Glem besvær


Vores 1000-ark hybridfinisher kan håndtere krav til forskelligartede opgaver med lethed. Der er ingen besvær med genopfyldning af forskellige papirtyper og formater. Du kan påfylde det hele på én gang og udskrive i en lang række formater.

Glem spildtid


Vores printere kan føle, at du nærmer dig. Så de er klar, når du er. Og du kan glemme alt om at spilde energi (din eller din printers).


Vi kunne blive ved. Men vi vil hellere høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at glemme din printer. Kontakt
os
her